راه‌اندازی کسب‌و‌کار با راهنمایی مشاور

راه اندازی کسب و کار

مشاور کسب‌و‌کار می‌تواند جذابیت ابتدایی راه‌اندازی کسب‌و‌کار را به موفقیت تبدیل کند. معمولا راه‌اندازی یک کسب‌و‌کار در ابتدای امر جذاب به نظر می‌آید اما در کشاکش انجام و اجرا، ناامیدی و ترس از شکست به دلیل ناآگاهی و بی اطلاعی نسبت به جوانب کار، ایجاد خواهد شد.

تمام افراد برای شروع یک کسب‌و‌کار از همان ابتدای امر آماده نیستند. این بدان معنی نیست که شما ایده‌های خوب و درخشانی ندارید بلکه ممکن است از نظر ویژگی‌های فردی شما آماده‌ی راه‌اندازی یک استارت‌آپ نباشید. قبل از اینکه تصمیم بگیرید ایده‌هایتان را جامه‌ی عمل بپوشانید باید بدانید که آیا برای تمام کارهایی که در آینده‌ی نزدیک به سراغ شما می‌آیند از بررسی اسناد و ارتباطات گرفته تا پرداخت صورت‌حساب‌ها آماده هستید یا خیر. و اگر نیاز به مشاوره و همراهی دارید، این شخص باید شخصی باشد که نسبت به جوانب قانونی،اجرایی و عملیاتی کار مسلط باشد.

اولین جلسه مشاوره رایگان را از ما هدیه بگیرید...

جهت تماس کارشناسان ما فرم زیر را تکمیل نمایید.

کلیک کنید…

درخواست خود را برای ما ارسال کنید کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت.

حجم فایل ها نباید از 10 مگابایت بیشتر باشد. در صورت تمایل ارسال عکس یا مدارک می توانید آن را بارگزاری کنید.

نکات مهم در راه‌اندازی کسب‌و‌کار

با توجه به گستردگی  و پراکندگی موضوعات، نیاز به همراه احساس می‌شود و بسیار منطقی است که کار را به کاردان بسپارید در ذیل مهمترین مواردی که باید در ابتدای راه‌اندازی بررسی شوند مختصرا بیان شده اند:

  1. وقتی به فکر اجرایی کردن یک ایده می‌افتید باید ببینید آیا می‌توان آن‌را به واقعیت نزدیک کرد یا خیر. آیا محصول یا خدماتی که قصد ارائه آن را دارید همان چیزی است که مردم می‌خواهند؟ آیا می‌توانید به سود مورد نظرتان دست یابید؟
  2. طرح جامع کسب‌و‌کار شما را به پیش‌برد اهدافتان هدایت می‌کند، شما حتی برای معرفی ایده‌تان به سرمایه‌گذاران بالقوه، به این طرح نیاز دارید.
  3. شما باید بیزنس خود را به ثبت برسانید. تعیین اینکه چه نوع شرکتی ثبت کنید بسیار مهم است.
  4. ارزیابی بازار، هدف قرار دادن مشتریان، تشخیص مشتریان علاقمند و… یک کار ارزیابی رقابتی است که جزء لاینفک طرح شما در مسیر موفقیت است.
  5. تعیین و تشخیص هزینه‌های ثابت نه تنها در مدیریت موثر کسب‌و‌کارتان لازم است بلکه سرمایه‌گذاران بالقوه را هم به سمت کسب‌و‌کارتان متمایل می‌کند.
  6. تعیین مقدار بودجه انجام کار و چگونگی تولید محصول یا خدمات جدید باید در طرح اولیه گنجانیده شوند.
  7. سیستم بانکی کسب‌و‌کارتان مهم است چرا که شما برای شروع کار خود خواه ناخواه نیاز به استفاده از وام‌ها، کارت‌های اعتباری، کمک‌های مالی و سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر دارید.
  8. شما برای شروع کسب‌و‌کارتان زمان و منابع زیادی را در کارتان سرمایه‌گذاری می‌کنید که به لحاظ مالی و کاری بسیار چالش‌برانگیز است.
  9. آگاهی از وضعیت مالیاتی و معافیت‌های مالیاتی بسیار مهم است. آیا برای پایان سال مالیاتی و پر کردن و ارسال اظهارنامه آمادگی دارید.
  10. مجوزها وتائیدیه‌های مربوط به کسب‌وکارتان کدامند و مربوط به کدام سازمان‌ها هستند؟آیا نیاز به لایسنس تخصصی دارید؟
  11. سیستم حسابداری شما باید تنطیم شده و نظم لازم از همان ابتدای کار در نظر گرفته شود.
  12. امکان سنجی مکانی به جهت اینکه بررسی شود : مکان انتخابی نیازهای کسب‌و‌کار شما را برآورده می‌کند و فرصت رشد و رقابت با سایر کسب‌و‌کارها را برای شما میسر می‌کند. همچنین به تامین‌کنندگان مواد اولیه شمانزدیک است و نکته مهم‌تر اینکه برای مشتریان‌تان نیز در دسترس است.
  13. ثبت مالکیت معنوی در مورد اختراع یا طرح جدید را باید مد نظر داشت.
  14. سیستم تامین و فروش و توزیع را بایدکاملا مشخص و نهایی کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.